Hoquei

Un gol d'or de Barroso dóna al Vendrell la primera Copa del Rei d'hoquei (3-4)

El Moritz Vendrell s'ha proclamat campió de Copa per primera vegada en la seva història, davant el Reus Deportiu, gràcies a un gol d'or de Xavi Barroso a la primera part de la pròrroga de la final. Xavi Costa, autor de dos gols en els últims 2 minuts del temps reglamentari, ha esta designat MVP del partit.

El Moritz Vendrell s'ha proclamat campió de Copa per primera vegada en la seva història, davant el Reus Deportiu, gràcies a un gol d'or de Xavi Barroso a la primera part de la pròrroga de la final.

Els dos equips catalans han estat a l'altura del que se n'esperava després d'haver-se desfet dels dos favorits del torneig, Barça i Liceo, en les semis i han ofert una final plena d'emoció fins a l'últim minut del temps reglamentari.

El xoc ha estat igualat des del principi i a la primera part només hi ha hagut un gol, del jove Xavi Rubio, que avançava el Reus. Tot just al començament de la segona, Jepi Selva ha igualat el marcador, però el Reus ha reaccionat iniciant una fase de domini en el qual Raúl Marín i Joan Salvat han obert una distància aparentment insalvable (3-1).

Res impossible per Xavi Costa, que amb dos gols en els últims dos minuts ha situat el 3-3 que duia la final a la pròrroga. El vendrellenc ha estat designat MVP de la final, merescudament, tot i que el gol de la victòria, en els primers compassos del temps extra, l'ha fet Barroso amb un preciós llançament de llarga distància.