Barça

La junta directiva ratifica Tito Vilanova i anuncia que no demanarà l'execució dels avals

Confia que es pugui reincorporar a l'equip a finals de març. Sandro Rosell reconeix que van vendre entrades a preus reduïts als Boixos Nois, mentre que Toni Freixa va anunciar que no demanarà l'execució dels avals contra membres de l'anterior directiva del club.

Actualitzat
El Barça, en paraules del seu portaveu Toni Freixa, va anunciar que no demanarà l'execució dels avals contra membres de l'anterior directiva del club. Freixa va admetre també que el club va començar a vendre entrades a baix preu a determinats grups d'animació, però que va decidir tornar enrere i descartar el tema després del llançament d'una bengala el dia del Barça-Madrid.

Freixa va dir que "el club no està legitimat per demanar l'execució dels avals" a Joan Laporta i set exdirectius més, i va dir que ara li correspon al soci que va interposar a demanda, Vicenç Pla, decidir si continua endavant. 

Pel que fa al tema dels espionatges que hi va haver en un passat en el club, l'actual directiva anirà fins al final per aclarir absolutament els fets i emprendrà accions legals. Rosell va comentar que es van trobar factures a dos empreses de detectius per valor de més de tres milions d'euros. 

Adéu a la grada d'animació

Toni Freixa, i posteriorment també Sandro Rosell, van donar per definitivament acabat el projecte de la grada d'animació a l'estadi i també a la venda d'entrades a baix preu a certs grups, que s'ha anat fent des del primer partit a l'Estadi del 2013. Rosell va desvincular l'incident amb la bengala del Barça-Reial Madrid de la gent que s'havia beneficiat d'aquestes entrades econòmiques. 

"Volíem que hi hagués més animació a l'estadi sempre amb la premissa de tolerància zero amb la violència. Vam contactar amb els grups que anteriorment havien animat. No podrà ser, no ens n'hem sortit. Ho fèiem amb bona fe. L'individu que va entrar la bengala no tenia res a veure amb aquests grups", va dir el president del Barça.

"Tito és l'entrenador passi el que passi"

Sandro Rosell, de tornada del seu viatge a Nova York, on va anar a visitar Tito Vilanova, va comentar que "Tito està molt animat, molt posat en el dia a dia del club. Jo diria que, tenint en compte la seva situació, està molt bé. Amb moltes ganes de tornar. Esperem que pugui ser a finals de març. Ja ha passat la meitat del procés".

El president blaugrana no va eludir de comentar l'actualitat esportiva del club: "No penso que per dos partits en què no han estat encertats es perdi tot el crèdit d'aquests jugadors i de l'entrenador. M'ha semblat una mica exagerada la reacció de l'entorn respecte a aquests partits. Confiem en l'equip i en l'equip tècnic per tirar endavant la situació".

"Històricament hi ha un sentiment de derrotisme al Barça quan hi ha una mala ratxa. Jo crec que amb els anys els socis hem madurat i espero que això continuï així perquè els jugadors porten quatre anys i mig a un nivell altíssim tot i patir coses que afecten molt, com les malalties de dos companys".

Aquesta junta directiva ratifica absolutament Tito Vilanova per quan pugui tornar, sigui quan sigui. Només Tito és l'entrenador i ho és passi el que passi. Aquí no es mou ningú fins que torni Tito, encara que ens costi tots els títols de la temporada. Jordi Roura, per mi, és un heroi, perquè ha assumit un rol que no li corresponia i l'hi hem d'agrair tots", va dir Rosell. 

Gira asiàtica

Toni Freixa va anunciar que s'han tancat ja les dates de la gira asiàtica que el Barça farà a l'estiu: l'equip blaugrana jugarà a Xangai el 4 d'agost, a Bangkok el 7 i a Kuala Lumpur el 10 d'agost.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut