Barça

Jugadors i cos tècnic es conjuren per remuntar el vol i l'equip s'entrena encara sense Xavi

Jugadors i cos tècnic s'han reunit aquest matí al vestidor abans de la sessió d'entrenament per buscar solucions davant els últims mals resultats de l'equip. Xavi Hernández ha fet treball de fisioteràpia, i Pedro i Dos Santos s'han exercitat al gimnàs a causa d'un refredat.

Actualitzat
El Barça ha fet aquest dimarts el primer entrenament d'aquesta setmana amb 20 futbolistes disponibles, després de gaudir de dos dies de festa. Aquesta sessió, però, ha començat amb uns minuts de retard, ja que els jugadors i el cos tècnic s'han reunit al vestidor per fer una conjura per aixecar el vol i remuntar l'eliminatòria davant el Milan.

Pedro i Jonathan dos Santos han hagut d'exercitar-se al gimnàs per culpa d'un refredat. L'altra absència destacada ha estat la de Xavi Hernández, que segueix el seu procés de recuperació del trencament al bíceps femoral i ha fet treball individual de fisioteràpia.

Aureli Altimira, responsable de la preparació física, ha dissenyat dos entrenaments més exigents de l'habitual per a aquest dimarts i també per demà, dimecres. El Barça, a causa dels nombrosos partits entre setmana i als compromisos internacionals, amb prou feines ha pogut treballar la preparació física i ara la recuperarà per intentar que els jugadors arribin a punt a l'important duel europeu contra el Milan la setmana vinent.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut