Els jugadors del Borussia es van imposar per un global de 5-2 (Foto: Reuters)
Lliga de Campions

El Borussia Dortmund supera el Xakhtar Donetsk (3-0) i se situa entre els vuit millors

El Borussia Dortmund no va tenir problemes per superar el Xakhtar Donetsk (3-0) i classificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions. Els gols a la primera meitat de Felipe Santana i Mario Götze van certificar el triomf del campió alemany. A la represa, Blaszczykowski va establir el 3-0 definitiu.

Actualitzat
El Borussia Dortmund no va tenir problemes per superar el Xakhtar Donetsk (3-0) i classificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions. Els gols a la primera meitat de Felipe Santana i Mario Götze van certificar el triomf del campió alemany.

L'equip alemany ja havia obtingut un bon empat de l'anada (2-2) sent superior al Xakhtar, i amb mig partit en va tenir prou per assegurar el pas als quarts de final. Després d'un primer avís de Lewandowski, el gol que encetava el marcador va arribar gràcies a una rematada de cap de Felipe Santana en un córner servit per Mario Götze (31'). El mateix Götze va ser l'encarregat de fer el segon sis minuts després aprofitant una assistència de Lewandowski.

El Xakhtar Donetsk va intentar una reacció a la represa i Douglas Costa i Alex Teixeira van disposar de bones ocasions per reduir el desavantatge. Però el gol visitant no va arribar i, en canvi, el Borussia sí que va ser efectiu de cara a porteria. "Kuba" Blaszczykowski va aprofitar un refús del porter Pyatov per driblar-lo i sentenciar definitivament el partit i l'eliminatòria.
 




Anar al contingut