Valdés després de ser expulsat per Pérez Lasa. (Foto: EFE)
Barça

El Comitè de Competició sanciona Víctor Valdés amb quatre partits i Piqué és denunciat pel Comitè d'Àrbitres

El Comitè de Competició sanciona Víctor Valdés amb quatre partits per l'expulsió en el partit de dissabte passat contra el Reial Madrid per haver insultat l'àrbitre. El Barça ja ha anunciat que presentarà un recurs contra aquesta resolució. A més, el Comitè d'Àrbitres ha denunciat Gerard Piqué davant el Comitè de Competició per fer el gest de les manilles i per les seves posteriors declaracions.

Actualitzat
El porter del Barcelona Víctor Valdés ha estat sancionat amb quatre partits de suspensió pel Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol. Això vol dir que en principi es perdrà els partits contra el Deportivo, el Rayo i el Mallorca al Camp Nou i contra el Celta a l'estadi de Balaídos.

Valdés va ser expulsat dissabte a l'estadi Santiago Bernabéu, un cop havia finalitzat el partit contra el Reial Madrid. El porter es va dirigir al col·legiat Miguel Ángel Pérez Lasa per dir-li que no tenia vergonya i que "os habéis cagado", referint-se al fet que no es va assenyalar com a penal una acció de Sergio Ramos sobre Adriano en l'últim minut del partit i que hauria pogut significar l'empat a dos.

El porter blaugrana, a més, haurà de pagar una multa de tres mil euros i el club, una de 1.400. El Barça ja ha anunciat que recorrerà la sanció.

Les conseqüències del clàssic al Bernabéu no acaben aquí pel Barça perquè el Comitè d'Àrbitres ha denunciat Gerard Piqué davant el Comitè de Competició per fer el gest de les manilles i per les seves posteriors declaracions.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut