La sessió ha estat passada per aigua
Barça

Xavi continua recuperant-se, mentre que Pedro i Dos Santos s'incorporen al grup

L'equip s'ha entrenat aquest matí novament sense l'egarenc, que segueix amb el seu treball de fisioteràpia al gimnàs. En canvi, Pedro i Dos Santos, que ahir no es van entrenar per un refredat, ja s'han incorporat al grup per als partits contra el Deportivo i el Milan.

Actualitzat

El Barça s'ha entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva, sota la pluja, i novament sense Xavi Hernández, que segueix amb el seu treball de fisioteràpia al gimnàs. En canvi, Pedro i Dos Santos, que ahir no es van entrenar per un refredat, ja s'han incorporat al grup pels partits contra el Deportivo i el Milan.

La sessió ha comptat amb la presència de 22 jugadors disponibles. Pedro i Dos Santos, que van ser baixa ahir, perquè estaven refredats, avui s'han entrenat amb normalitat.

Per contra, Xavi Hernández, amb problemes al bíceps femoral que li van impedir jugar l'últim partit de la lliga al Bernabéu, segueix la recuperació.

L'equip tornarà a entrenar-se dijous a la tarda. Abans de la sessió de l'equip, a les 17.00 hores, Cesc Fàbregas compareixerà davant els mitjans de comunicació. El pròxim compromís del Barça és el partit de la Lliga contra el Deportivo de dissabte que ve (20.00 hores).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut