Espanyol

Aguirre compleix cent dies dirigint l'Espanyol, que prepara el partit contra el Rayo pensant en els 42 punts

El tècnic ha protagonitzat una autèntica revolució en forma de bons resultats durant aquests cent dies, que han allunyat el club del descens. Simao, encarregat avui d'atendre els mitjans, ha explicat que Aguirre és "el tècnic adecuat per liderar un projecte des del començament de Lliga". A més, el portuguès ha qualificat el proper partit, contra el Rayo, com "la següent final".

Actualitzat
Nova sessió d'entrenament de l'Espanyol per preparar el partit que dissabte l'enfrontarà al Rayo Vallecano, a les quatre de la tarda, a l'estadi de Vallecas. Joan Capdevila i Sergio García han treballat a part del grup, però no tenen cap problema físic. Raúl Baena, per la seva banda, continua recuperant-se de la lumbàlgia que fa un mes que arrossega.

Després de l'empat de l'última jornada contra el Valladolid, a Cornellà-el Prat, els blanc-i-blaus buscaran a l'estadi de Vallecas una victòria que els permeti acostar-se al gran objectiu: els 42 punts que s'han convertit en la gran obsessió, ja que equivaldrien, gairebé segur, a la permanència. L'Espanyol té ara mateix 32 punts. N'hi falten 10.

Javier Aguirre compleix avui cent dies com a màxim responsable de la banqueta blanc-i-blava, després de ser presentat el 28 de novembre passat i haver protagonitzat una autèntica revolució en forma de bons resultats, que han allunyat el club del descens. Simao Sabrosa, encarregat avui d'atendre els mitjans, ha explicat que Aguirre és "el tècnic adequat per liderar un projecte des del començament de Lliga". A més, el portuguès ha qualificat el proper partit com "la següent final".

Presentació del futbol base

L'Espanyol ha presentat aquest dijous el futur de l'entitat. Un planter que sempre ha donat molts fruits. Són 400 nens i nenes, agrupats en 20 equips. El president Joan Collet els ha demanat que siguin fidels a l'Espanyol.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut