Futbol

Cesc confia en la remuntada contra el Milan i veu clau el duel contra el Dépor per recuperar sensacions

Missatge d'optimisme de Cesc Fàbregas per aconseguir la remuntada contra el Milan. "Tenim confiança per creure que ho podem fer, estem molt capacitats i aquests jugadors i afició es motiven en partits com aquests", ha assegurat el jugador del Barça. Això, el d'Arenys també ha volgut deixar clar que, si el partit contra el Milan és el més important de la temporada, també ho és el de dissabte contra el Dépor per recuperar sensacions.

Actualitzat
Missatge d'optimisme de Cesc Fàbregas per aconseguir la remuntada contra el Milan. "Tenim confiança per creure que ho podem fer, estem molt capacitats i aquests jugadors i l'afició es motiven en partits com aquests", ha assegurat el jugador del Barça. El d'Arenys també ha volgut deixar clar que, si el partit contra el Milan és el més important de la temporada, també ho és el de dissabte contra el Dépor per recuperar sensacions amb la pilota i més al Camp Nou. "Cal recuperar la tensió i la confiança mental, sobretot per al partit de dimarts", ha valorat.

"És bàsic fer un bon partit contra el Dépor després d'una setmana en què s'ha parlat molt arran de les derrotes contra el Madrid. Tornar a la victòria i bon joc donaria molta confiança a l'equip de cara al partit contra el Milan. Estem conscienciats que dissabte hem de donar el cent per cent per afrontar el duel de Champions de dimarts", ha explicat en roda de premsa Cesc. Per al decisiu partit de dimarts, el migcampista també ha sentenciat que "estiguem com estiguem, dimarts rendirem al cent per cent".

"El futbol no és tan simple, ni res s'acaba per tres partits i res es millora per tres partits. Ni tècnicament ni tàcticament som pitjors que fa tres setmanes", ha insistit Cesc, que, pensant en el partit de dimarts, ha afegit que "si guanyem i juguem bé, pot ser un salt brutal d'aquí al final de la temporada".

També ha recordat les paraules de Xavi, en què va dir que a aquesta generació li falta una remuntada històrica. Per Cesc, però, dimarts cal jugar amb cap, perquè "la sobreexcitació no és bona. Sempre que hem jugat sense cap no ha anat bé. Hem de ser intel·ligents i no jugar només amb el cor". A més, a nivell personal, el futbolista blaugrana ha apuntat que "tinc moltes ganes de fer alguna cosa gran en aquest equip, vull triomfar al Barça, a nivell personal i col·lectiu".
 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut