Tony Gaffney. (Foto: EFE)
Bàsquet

Tony Gaffney es nega a viatjar a Múrcia per un impagament i Villacampa diu que no jugarà més a la Penya

Tony Gaffney s'ha negat a viatjar amb la Penya a Múrcia, on aquest diumenge els verd-i-negres tenen partit de Lliga. De fet, el pivot nord-americà ni tan sols s'ha presentat a l'entrenament. La causa és l'endarreriment en el pagament d'unes comissions al representant de Gaffney, Samuel Porter. El president del Joventut, Jordi Villacampa, ha assegurat que Gaffney no tornarà a jugar més amb la Penya.

Actualitzat
Tony Gaffney s'ha negat a viatjar amb la Penya a Múrcia, on aquest diumenge els verd-i-negres tenen partit de Lliga. De fet, el pivot nord-americà ni tan sols s'ha presentat a l'entrenament. La causa és l'endarreriment en el pagament d'unes comissions al representant de Gaffney, Samuel Porter.

El Joventut sospita que tot plegat respon a una maniobra de pressió del mateix mànager per forçar la sortida de Gaffney, amb ofertes d'altres equips europeus. De moment, ja han obert un expedient al jugador.

Gaffney va comunicar ahir divendres a l'entrenador de l'equip, Salva Maldonado, la decisió de no jugar a Múrcia, l'endemà que el club va comunicar a la plantilla el retard en el cobrament de la nòmina a causa de problemes de liquiditat. El conjunt verd-i-negre ha informat que el retard en el pagament, que ja és de quatre dies, "està dins el termini contractual" després que el club aboni la nòmina a tècnics i jugadors entre el dia 1 i 5 de cada mes.
  
Un portaveu del Joventut ha indicat que, abans d'aquesta incidència que afecta tota la plantilla, Tony Gaffney "estava al dia del cobrament de la nòmina". La baixa de Gaffney, millor jugador de la passada jornada juntament amb Kim Tillie, s'uneix a la del pivot de Ognjen Kuzmic, que està lesionat.

En el partit de la primera volta a Badalona, la Penya es va imposar per un contundent 92 a 70 i ara espera repetir un triomf en terres murcianes que li permeti matenir vives les opcions de classificar-se per als "play-off". Aquest duel l'oferirà en directe Esport3 i esport3.cat a partir de les 12 del migdia.

Villacampa: "Gaffney no jugarà més a la Penya"

El president del Fiatc Joventut, Jordi Villacampa, ha declarat que Tony Gaffney "no jugarà més" a l'equip verd-i-negre, després de negar-se a viatjar amb l'equip a Múrcia per un impagament. Fonts del club han assenyalat que l'impagament a l'agent del jugador de la comissió que havia de percebre per part delJoventut ha estat el motiu de la decisió presa pel jugador.
   
Villacampa, en declaracions a l'edició digital de 'Mundo Deportivo', ha assegurat que el deute amb l'agent del jugador, Samuel Porter, ascendiria a 8.000 euros.
Anar al contingut