Barça

El Barça prepara el duel contra el Milan amb la bona notícia de la recuperació de Xavi

Jornada de vigília, avui al Barça. Els de Roura acabaran de preparar el decisiu partit de demà contra el Milan, amb Xavi recuperat de la lesió. Jordi Roura ha programat per a avui una sessió preparatòria, a la Ciutat Esportiva, a partir de les 6 de la tarda, cosa que trenca la rutina d'entrenar al Camp Nou la vigília d'un partit de Lliga de Campions.

Actualitzat
La victòria balsàmica davant el Dépor va donar pas a l'entrenament que el Barça va fer diumenge al matí per preparar el duel davant el Milan. Entrenament de recuperació per als titulars i amb l'agradable notícia de tornar a veure Xavi treballant amb el grup. A més, els jugadors del B Joan Àngel Roman i Masip també hi van participar.

Jordi Roura va reservar jugadors pensant en el partit de dimarts, on el Barça ha de remuntar un 2 a 0 en contra. Jordi Alba, Pedro i Piqué no van jugar cap minut. També van jugar només part del partit Iniesta, Sergio Busquets i Leo Messi, que va sortir a la segona part i va marcar el segon gol. El primer el va marcar de cap Alexis, que va jugar els 90 minuts.

Els blaugrana van mantenir la porteria a zero per primera vegada en els últims 13 partits. Un fet que serà molt important dimarts per intentar superar l'eliminatòria. L'àrbitre del partit amb el Milan serà l'hongarès Viktor Kassai, que l'única vegada que ha xiulat els blaugrana a la Champions va ser a la final de Wembley contra el Manchester.

Sessió inèdita avui a la Ciutat Esportiva

Jordi Roura ha programat per a avui una altra sessió preparatòria, també a la Ciutat Esportiva, a partir de les 6 de la tarda, cosa que trenca la rutina d'entrenar al Camp Nou la vigília d'un partit de Lliga de Campions.Prèviament, a tres quarts de 5, el tècnic del Barça i un jugador, Gerard Piqué, faran la roda de premsa obligatòria exigida per la UEFA. El club té previst fer un mosaic al camp per rebre els jugadors amb el lema: "Som un equip".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut