Barça

Ramon Cugat: "El temps de baixa el marcarà el mateix Puyol però ell demanarà jugar d'aquí un mes i mig"

Carles Puyol estarà un mínim de 4 setmanes de baixa que es podrien allargar de 6 a 8, depenent de l'evolució després de l'operació al genoll dret que li van practicar divendres, segons han explicat en roda de premsa els doctors Ricard Pruna i Ramon Cugat. Segons Cugat, el temps de baixa definitiu el marcarà el mateix Puyol, que sempre acostuma a retallar els terminis de recuperació previstos.

Actualitzat

Carles Puyol estarà un mínim de 4 setmanes de baixa que es podrien allargar de 6 a 8 depenent l'evolució després de l'operació al genoll dret que li van practicar divendres, segons han explicat en roda de premsa els doctors Ricard Pruna i Ramon Cugat. Segons Cugat, el temps de baixa definitiu el marcarà el mateix Puyol, que sempre acostuma a retallar els terminis de recuperació previstos.

"El temps de baixa, més que els metges, el marcarà ell. Possiblement dins d'un mes i mig ens dirà que ja es troba bé i que vol jugar. Ja ho veurem", ha assegurat Cugat, que ha donat més detalls de com va anar l'operació. "Ens va venir a veure cap a les dues del migdia perquè deia que tenia unes molèsties al genoll que l'empipaven i a les deu ja érem al quiròfan. Vam repassar tot el genoll, vam allisar el cartílag de la ròtula i ara el tenim a la clínica. Jo encara no l'he vist i, si a la tarda es troba bé, anirà cap a casa", ha revelat.

De moment, el capità blaugrana es perdrà segur els quarts de final de la Champions contra el París Saint-Germain i la seva evolució marcarà si pot jugar més o no aquesta temporada. El doctor Pruna pensa que el jugador podria haver aguantat fins a final de temporada, però calia posar fi a moments de força dolor d'unes molèsties que van començar a finals del mes d'octubre després d'un partit contra el Getafe.

Per al doctor Ramon Cugat, Puyol podria arribar a la final de la Lliga de Campions de Wembley. "Pot arribar a la final. Tots estaríem contents perquè això diria que estem a la final. Si el podem tenir a punt per ahir, millor que per demà. Però el genoll manarà", ha conclòs.

Preocupats per Xavi

D'altra banda, Pruna també ha alertat de l'estat físic de Xavi Hernández, convocat per la selecció espanyola tot i no estar recuperat d'una lesió muscular. "Ens preocupa que en Xavi jugui amb Espanya. La seva lesió no està curada. No ens el torneu lesionat perquè ens hi juguem molt", ha advertit.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut