Woods i Vonn han posat per unes fotografies publicades al seu facebook.
Esports

El golfista Tiger Woods i l'esquiadora Lindsey Vonn, dos fenòmens mediàtics als Estats Units, confirmen que són parella

Tiger Woods, un dels millors golfistes de la història, i Lindsey Vonn, quatre vegades guanyadora de la Copa del Món d'esquí, han confirmat que mantenen una relació sentimental. Els dos esportistes, que són dos fenòmens mediàtics de primer nivell, han estat sempre notícia pels seus èxits esportius i per la seva vida personal.

Actualitzat
L'esquiadora nord-americana Lindsey Vonn i el seu compatriota el golfista Tiger Woods han confirmat la seva relació sentimental a través de les xarxes socials. "Suposo que no era un secret ben guardat, però sí, estic sortint amb Tiger Woods. La nostra relació va començar a partir d'una amistat que ha anat a més en els últims mesos, i m'ha fet molt feliç", ha escrit Vonn, guanyadora en quatre ocasions de la general de la Copa del Món d'esquí alpí.

També el número dos del món del golf ha utilitzat les xarxes socials per admetre el rumor: "La temporada està sent genial fins ara i estic feliç amb les meves victòries a Torrey i Doral. Una cosa maca que ha passat fora del camp és haver conegut la Lindsey Vonn".

"Agraïm el suport i el respecte a la nostra vida privada. Volem continuar la nostra relació com una parella normal i seguir competint com a esportistes", ha afegit Woods, que el 2009 va trencar el seu matrimoni després de destapar les seves aventures extramatrimonials, el que el va portar a confessar seus problemes d'addicció al sexe.
Anar al contingut