Imatge d'arxiu
Espanyol

Capdevila millora de les molèsties musculars i podria estar a punt contra la Reial Societat

L'Espanyol no ha fet festa aquest Divendres Sant i s'ha tornat a entrenar per preparar el partit de Lliga contra la Reial Societat. Ha estat un entrenament força distès on s'ha pogut veure Joan Capdevila força recuperat. Primer s'ha exercitat amb el grup i a última hora s'ha entrenat en solitari per veure com li responia la cama dreta, on ha tingut una lesió muscular. Capdevila seria un bon reforç per a l'Espanyol, que diumenge rebrà la Reial Societat, un partit que no jugarà Wakaso per sanció.

Actualitzat
Amb la tornada de Cristhian Stuani, l'últim dels internacionals a reincorporar-se a la disciplina de l'Espanyol, Javier Aguirre ja ha pogut comptar amb la plantilla completa per preparar el partit de Lliga de diumenge contra la Reial Societat.
 
Per a aquest compromís, continua sent dubte Joan Capdevila per unes molèsties al recte anterior de la cama esquerre. El lateral de Tàrrega ha fet una part de l'entrenament amb el grup i una altra amb els recuperadors físics i serà a la sessió d'aquest dissabte quan es decidirà si pot entrar en la convocatòria. Qui torna a estar a disposició d'Aguirre és Javi López després de complir un partit de sanció. L'andalús ha valorat el compromís del club de pagar ben aviat els endarreriments a la plantilla i ha confirmat que donaran totes les facilitats del món perquè puguin fer-se efectius.
 
"Comprenem la situació del club i tots, futbolistes i empleats, ho traurem endavant. És un tema que tots entenem. No és una qüestió només de l'Espanyol, és una crisi a nivell nacional i europeu. El que importa és que la institució surti endavant. Això és l'important, nosaltres estem aquí ara i passarem un temps, però el club seguirà", ha reconegut.

El lateral blanc-i-blau també ha destacat la bona trajectòria dels bascos a la Lliga. "Estan en un molt bon moment, li surt tot i està quart en la classificació per mèrits propis. Té un joc molt incòmode per al rival i intentarem frenar-los amb les nostres armes". L'Espanyol buscarà contra la Reial Societat, un dels equips més en forma del campionat, una nova victòria que deixi el conjunt d'Aguirre a un pas de la salvació matemàtica.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut