Futbol

Abidal torna a una convocatòria gairebé un any després de sotmetre's al trasplantament

Éric Abidal ha tornat a una convocatòria del Barça. El defensa francès, que ja feia dies que s'entrenava i tenia l'alta mèdica, ha entrat en la llista per anar a Vigo, on aquest dissabte a les 6 el Barça jugarà contra el Celta. Encara no fa un any que Abidal va ser sotmès a una operació de trasplantament de fetge. També han entrat a la convocatòria dos jugadors del filial, Deulofeu i Oier, a causa de les moltes baixes del primer equip.

Actualitzat
Éric Abidal ha tornat a una convocatòria del Barça. El defensa francès, que ja feia dies que s'entrenava i tenia l'alta mèdica, ha entrat en la llista per anar a Vigo, on aquest dissabte a les 6 el Barça jugarà contra el Celta. Encara no fa un any que Abidal va ser sotmès a una operació de trasplantament de fetge. El trasplantament va tenir lloc el 10 d'abril del 2012 a conseqüència de la detecció d'un tumor cancerigen en aquest òrgan un any abans. La setmana passada ja va jugar a bon nivell i durant una hora amb el Barcelona B en un amistós contra un equip de la Lliga 2 francesa.

L'última vegada que Abidal va entrar en una convocatòria va ser el 26 de febrer de l'any passat en el partit que el Barça va jugar al Vicente Calderón (1-2).

També han entrat en la convocatòria dos jugadors del filial, Deulofeu i Oier, a causa de les moltes baixes del primer equip.

Qui encara no anirà a Vigo és Tito Vilanova, tot i que ha dirigit l'entrenament d'aquest divendres. Jordi Roura ha avançat que Tito serà probablement dimarts a la banqueta del Parc dels Prínceps de París.

Els dinou futbolistes que van a Vigo són: Pinto, Oier, Alves, Montoya, Mascherano, Piqué, Bartra, Abidal, Sergio Busquets, Song, Iniesta, Thiago, Cesc, Alexis, Messi, Villa, Tello i Deulofeu.

Són baixa per sanció el porter Víctor Valdés i, per lesió, els defenses Carles Puyol, Jordi Alba i Adriano Correia, el migcampista Xavi Hernández i el davanter Pedro Rodríguez.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut