Futbol

Tito Vilanova dirigeix el primer entrenament del Barça després d'anar a Nova York

L'altre protagonista de l'actualitat blaugrana és Tito Vilanova, que ha tornat a dirigir l'equip després del seu retorn de Nova York. Ha estat després d'aquesta sessió quan s'ha confirmat que Abidal anava a Vigo, igual que Oier i Deulofeu, a causa de les moltes baixes del primer equip, en concret, Valdés, Adriano, Puyol, Alba, Xavi i Pedro.

Actualitzat
L'altre protagonista de l'actualitat blaugrana és Tito Vilanova, que ha tornat a dirigir l'equip després del seu retorn de Nova York. El tècnic ha sortit a la gespa de la Ciutat Esportiva com si no hagués passat res; com un dia qualsevol. Molt tranquil, com és habitual en ell, ha seguit l'evolució dels futbolistes i ha anat conversant amb el seu equip tècnic.

Ha estat després d'aquesta sessió quan s'ha confirmat que Abidal anava a Vigo, igual que Oier i Deulofeu, a causa de les moltes baixes del primer equip, en concret, Valdés, Adriano, Puyol, Alba, Xavi i Pedro.

Tot i haver dirigit l'entrenament d'aquest divendres, Tito Vilanova no anirà a Vigo, però Jordi Roura ha avançat que el primer entrenador serà probablement dimarts a la banqueta del Parc dels Prínceps de París.

 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut