Cancellara és conegut amb el sobrenom d'Spartacus. (Foto: Reuters)
Ciclisme

El suís Fabian Cancellara s'imposa a la clàssica del Tour de Flandes amb una nova exhibició de potència

Exhibició de Fabian Cancellara al Tour de Flandes. El ciclista suís ha tornat a exhibir un potencial descomunal i s'ha imposat a la clàssica. El del RadioShack ha atac en l'última pujada de la cursa quan anava amb Peter Sagan i Jürgen Roelandts escapat del grup principal. Al final, amb la seva habitual potència Cancellara ha arribat en solitari amb Sagan, segon i Roelandts, tercer. Fabian Cancellara suma el seu segon triomf a "La Ronde".

Actualitzat
Exhibició de Fabian Cancellara al Tour de Flandes. El ciclista suís ha tornat a exhibir un potencial descomunal i s'ha imposat a la clàssica . El del RadioShack ha atac en l'última pujada de la cursa quan anava amb Peter Sagan i Jurgen Roelandts escapat del grup principal. Al final, amb la seva habitual potència Cancellara ha arribat en solitari amb Sagan, segon a 1 minuts i 26 segons, i Roelandts, tercer. El català Joan Antoni Flecha ha patit una punxada en els quilòmetres finals i no ha tingut opcions de lluitar per la victòria.

Tom Boonen, que defensava el títol i aspirava a la seva quarta victòria, ha caigut i no ha pogut guanyar l'edició 100 d'aquesta mítica cursa del calendari ciclista. Fabian Cancellara suma el seu segon triomf a "La Ronde". Amb 3 graus de temperatura, els corredors han sortit a la Market Place de Bruges per recórrer 256 quilòmetres fins Ourdenaarde.
Anar al contingut