Futbol

El Comitè d'Àrbitres de la UEFA dóna descans a l'àrbitre Wolfgang Stark pels errors al PSG-Barça

L'àrbitre del París Saint Germain-Barça, l'alemany Wolfgang Stark, no xiularà cap més partit de la Lliga de Campions aquesta temporada, després que el Comitè Tècnic d'Arbitratge de la UEFA, que presideix l'italià Pierluigi Colina, hagi reconegut les seves errades.

Actualitzat
L'àrbitre del París Saint-Germain - Barça, l'alemany Wolfgang Stark, no xiularà cap més partit de la Lliga de Campions aquesta temporada, després que el Comitè Tècnic d'Arbitratge de la UEFA, que presideix l'italià Pierluigi Colina, hagi reconegut les seves errades.

Stark, que era el principal candidat a xiular la final de la Champions a l'estadi de Wembley, va cometre tres errors tècnics dins una mateixa jugada, en el partit d'anada de quarts de final a París.

D'una banda va permetre que una jugada continués quan Mascherano i Jordi Alba havien quedat estabornits després d'una topada. Valdés va acabar evitant finalment el gol. Després els va fer fora del camp i va permetre que es llancés el còrner, però en tractar-se de dos jugadors del mateix equip, hauria d'haver aturat el joc. I a més, quan els va donar entrada un altre cop, ho va fer des de la línia de fons, quan ho hauria d'haver fet des de la lateral. Errors que el Comitè Tècnic d'Arbitratge ha considerat prou importants per sancionar l'àrbitre alemany.

Precisament, aquests dies el màxim responsable de l'arbitratge europeu, l'italià Pierluggi Collina, és a Madrid en un curs d'àrbitres, i, conscient de les últimes actuacions arbitrals a la Champions, ha volgut donar un cop d'autoritat perquè aquests fets no es repeteixin.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut