Bàsquet

El Barça Regal pateix però li guanya el primer partit al Panathinaikos (72-70)

El Barça Regal ha guanyat davant el Panathinaikos el primer partit dels quarts de final de l'Eurolliga (72-70) en un xoc amb molta emoció que s'ha hagut de decidir a la pròrroga. L'equip blaugrana, tot i les baixes i un mal inici de partit, ha sabut sobreposar-se per endur-se el primer partit de la sèrie, al millor de cinc. El segon partit serà aquest dijous (20.45, Esport3), també al Palau Blaugrana.

Actualitzat
El Barça Regal ha guanyat davant del Panathinaikos el primer partit dels quarts de final de l'Eurolliga (72-70) en un xoc amb molta emoció que s'ha hagut de decidir a la pròrroga. L'equip blaugrana, tot i les baixes i un mal inici de partit, ha sabut sobreposar-se per endur-se el primer partit de la sèrie, al millor de cinc. El segon partit serà aquest dijous (20.45, Esport3), també al Palau Blaugrana.

Al Barça segurament li han pesat les baixes. A les de Mickeal, Oleson -que no pot jugar a l'Eurolliga-, Rabased i Todorovic, s'hi ha sumat a última hora Álex Abrines, baixa  per una gastroenteritis. El cas és que el primer quart ha estat un passeig per al Panathinaikos, molt ben conduït per Diamantidis i Ukic, i que ha sabut explotar els nervis dels de Pascual. L'equip grec ha arribat a tenir un màxim avantatge de dotze punts (2-14) per acabar el primer quart comandant plàcidament el partit (11-21). 

El Barça ha protagonitzat una brillant reacció al segon quart, gràcies a dos triples consecutius de Navarro i Marcelinho i la direcció de Jasikevicius, el més clarivident dels blaugranes. Però tota la feina se n'ha pogut anar en orris en un mal tercer quart en què Stephane Lasme ha estat el botxí dels blaugranes amb 12 punts sota els taulers. Al Barça se'l veia sense idees i els percentatges de tirs han baixat en picat. Per sort per als de Pascual, els grecs no han pogut marxar de forma definitiva en el marcador.

Víctor Sada ha collat en l'últim quart en defensa Diamantidis. L'agressivitat del base barceloní s'ha encomanat als companys, que han aconseguit remuntar i empatar el partit quan quedaven cinc minuts gràcies a dos triples consecutius altre cop de Navarro i Jasikevicius. Després d'un cúmul d'errors entre els dos equips, i quan el Panathinaikos estava en perill, un triple de Diamantidis ha posat el 64-64 amb què s'ha arribat a la pròrroga. En el temps extra, i davant els marcatges sobre altres jugadors, Víctor Sada ha agafat la responsabilitat anotadora de l'equip, que ha acabat sumant un triomf molt important en un partidàs de bàsquet.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut