Lliga de Campions

Bayern de Munic-Barça i Borussia Dortmund-Madrid, semifinals de la Lliga de Campions

El Barça s'enfrontarà al Bayern de Munic, en les semifinals de la Lliga de Campions, després del sorteig celebrat aquest migdia a la població suïssa de Nyon. El conjunt blaugrana jugarà la tornada a casa. L'altre enfrontament serà el Borussia Dortmund-Madrid. Els partits d'aquesta eliminatòria de semifinals es jugaran els dies 23 i 24 d'abril, els d'anada, i el 30 del mateix mes i l'1 de maig, els de tornada.

Actualitzat
El Barça s'enfrontarà al Bayern de Munic, en les semifinals de la Lliga de Campions, després del sorteig celebrat aquest migdia a la població suïssa de Nyon. El conjunt blaugrana jugarà la tornada al Camp Nou. La sort ha fet que el campió alemany més sòlid de les últimes temporades, que s'ha assegurat la Bundesliga a sis jornades per al final amb 20 punts d'avantatge respecte al segon classificat, sigui l'últim obstacle dels blaugrana en el seu camí cap a la final de Londres.

L'altre enfrontament de semifinals serà el Borussia Dortmund-Madrid. L'equip alemany, tot i que tothom el qualifica com el més "fluix", és l'únic dels quatre semifinalistes que no ha perdut cap partit i ha guanyat tots els seus partits com a local, tot i haver començat al "grup de la mort", del que va ser primer, per davant del Madrid.

Els partits d'aquesta eliminatòria de semifinals es jugaran els dies 23 i 24 d'abril, els d'anada, i el 30 del mateix mes i 1 de maig, els de tornada. La final es disputarà a Wembley, el 25 de maig. El guanyador de l'eliminatòria de semifinals entre el Borussia Dortmund i el Reial Madrid jugarà com a local a la final.

Pel que fa a la Lliga Europa, el sorteig ha deparat els següents enfrontaments: Fenerbahce-Benfica i Basilea-Chelsea. La final es disputarà el 15 de maig, a Amsterdam.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut