Futbol

Messi, Iniesta, Busquets i Jordi Alba no viatgen a Saragossa

El Barça ha fet aquest matí l'últim entrenament, a porta tancada, abans de marxar diumenge cap a Saragossa. A la llista dels 18 convocats ressalten les absències. A les ja sabudes de Messi, Mascherano i Puyol (que avui compleix 35 anys), s'hi han afegit a última hora Busquets, amb molèsties al pubis i Pinto per una lumbàlgia.

Actualitzat
El Barça ha fet aquest matí l'últim entrenament, a porta tancada, abans de marxar diumenge cap a Saragossa. A la llista dels 18 convocats ressalten les absències. A les ja sabudes de Messi -que ha fet treball de fisioteràpia-, Mascherano i Puyol (que avui compleix 35 anys), s'hi han afegit a última hora Pinto per una lumbàlgia Busquets, amb molèsties al pubis, tot i que Roura ha comentat que el jugador "tenia unes petites molèsties" i donat que "ha jugat molts partits, consideràvem oportú que descansés". Tampoc viatjaran Andrés Iniesta ni Jordi Alba per decisió tècnica. Adriano, que en el partit amb el PSG es va ressentir dels seus problemes musculars, s'ha recuperat bé i demà serà a la Romareda. Tito també fa viatjar Oier i Sergio Roberto, del B.

A l'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, Carles Puyol i Javier Mascherano han fet treball de recuperació al marge del grup.

Jordi Roura, a la roda de premsa prèvia al partit, ha destacat que, una vegada classificats per semifinals de la Lliga de Campions, ara "toca canvi de competició. Sempre hem dit que el nostre primer objectiu és la Lliga". Tot i això, el segon entrenador del Barça ha parlat del Bayern dient que és un dels millors equips d'Europa i que el considera un "rival difícil" preveient una eliminatòria que es decidirà a "l'últim partit".

A la Lliga, el Barça es trobarà un Saragossa en una situació difícil, ja que segons Roura per a ells "cada punt és vital" perquè "es juguen molt" i, per tant, preveu "un partit complicat". "Hem d'estar concentrats i, com sempre, intentar guanyar", ha afirmat Jordi Roura.

Llista de convocats: Valdés, Oier, Dani Alves, Piqué, Montoya, Abidal, Bartra, Adriano, Song, Xavi, Thiago, Dos Santos, Sergi Roberto, Cesc, Tello, Pedro, Villa i Alexis.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut