Nani Guiu dóna instruccions a les seves jugadors (Foto: RFEN)
Waterpolo

El CN Sabadell jugarà la final de la Champions Cup femenina

El CN Sabadell Astralpool ha obtingut una emocionant victòria davant el Vouliagmeni grec (9-8) i s'ha classificat per jugar la final de la Champions Cup per segona vegada en la història de la secció femenina del club. El rival de les catalanes es decidirà en la semifinal entre el ZF Eger i el Kinef Kirishi.

Actualitzat
El CN Sabadell Astralpool ha aconseguit una emocionant victòria davant el Vouliagmeni grec (9-8) i s'ha classificat per jugar la final de la Champions Cup per segona vegada en la història de la secció femenina del club.

El partit ha estat molt igualat fins que, en un tercer quart marcat per la intensitat de les defenses, les catalanes han aconseguit un avantatge de dos gols i han sabut administrar aquesta renda fins al final.

Davant la força de les jugadores gregues, les de Nani Guiu han hagut de sacrificar i diversificar el seu joc, per la qual cosa els puntals de l'equip, com Jennifer Pareja, han sabut cedir el protagonisme a d'altres, com Mati Ortiz, Gaby Szücs i Olga Doménech, que han marcat dos gols cadascuna. La resta d'anotadores per part vallesana han estat Emma Morgen, Maica Garcia i Pilar Peña.

L'altre finalista, el Kirixi, arriba fort a la cita. Va eliminar en semifinals les amfitriones, l'Eger hongarès, per un clar 16 a 10.
Anar al contingut