Lliga de Campions

El Madrid esperona la seva afició mentre Mourinho rebaixa el somni i diu que si juguen com a l'anada no hi ha res a fer

El Madrid esperona la seva afició buscant eliminar el Borussia al Bernabéu. Mourinho, però, rebaixa el somni i diu que si juguen com a l'anada no hi ha res a fer. Els jugadors del Madrid també somien a remuntar la semifinal contra el Borussia, però saben que per això cal entrega i "caràcter".

Actualitzat
El Madrid està disposat a lluitar per arribar a la final. I, en el cas dels blancs, tenen una arma en la batalla que els permet somiar en la remuntada: el gol que Cristiano Ronaldo va fer al camp del Borussia Dortmund. El club ha fet una crida a l'afició amb un vídeo en el qual fins i tot Iker Casillas, que no està tenint cap protagonisme en el tram final de temporada, s'ha afegit a la crida per apel·lar a l'empenta del Bernabéu i al popular "espíritu de Juanito". Hi ha participat tota la plantilla, excepte l'entrenador.

José Mourinho va explicar que no hi apareix perquè ell prefereix parlar de "l'esperit d'equip". "L'afició es motiva jugant bé, seriosament i donant-ho tot. És la meva feina", va dir el tècnic madridista, que va assegurar que "si juguem com a Dortmund potser perdem una altra vegada i ni remuntada ni victòria, però si juguem com podem fer-ho i hem fet en molts partits, si tenim l'esperit d'equip que es necessita per guanyar un partit gran, en el futbol tot és possible", va sentenciar.

Sergio Ramos, segon capità de l'equip, va explicar que la manca de caràcter que van tenir a l'anada va ser el motiu de la derrota, i va admetre que "amb la història" de passades remuntades no es guanya. "Tots sabem l'escut que portem al pit i que en la història s'han aconseguit moltes remuntades, però un no guanya amb la història. Cal sortir al camp i demostrar-ho, respectant un gran equip com el Borussia", va manifestar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut