Lliga de Campions

El Barça torna a caure amb estrèpit contra el Bayern (0-3) i diu adéu a la Champions

Hi haurà "Bundesfinale". El Bayern de Munic serà el rival del Borussia Dortmund a la final de la Champions, que es disputarà a Wembley el 25 de maig. Els bavaresos van tornar a derrotar el Barça amb contundència per 0-3 i el global de l'eliminatòria reflecteix un feridor 7-0 favorable als de Heynckes. Al Camp Nou, els blaugrana van deixar una imatge lamentable i van mostrar una inferioritat manifesta.

• ANÀLISI
  • Ricard Torquemada
    Per Ricard Torquemada
Hi haurà "Bundesfinale". El Bayern de Munic serà el rival del Borussia Dortmund a la final de la Champions, que es disputarà a Wembley el pròxim 25 de maig. Els bavaresos van tornar a derrotar el Barça amb contundència per 0 a 3 i el global de l'eliminatòria reflecteix un feridor 7 a 0 a favor dels de Heynckes. Al Camp Nou, els blaugrana van deixar una imatge lamentable demostrant una inferioritat manifesta.

La primera destrempada del culer optimista va arribar abans del xiulet inicial. Vilanova va reservar Messi, amb molèsties físiques. Ja amb la pilota en joc, un Bayern sòlid i ben posicionat va evidenciar que la remuntada seria impossible.

La primera meitat va ser ensopida. El Barça, voluntariós però sense desequilibri, gairebé no va fer treballar Neuer. La primera rematada amb un cert perill va arribar en el minut 23: xut llunyà de Pedro que el porter visitant desvia a córner. Poc després, Xavi va enviar per sobre del travesser una pilota sense amo dins l'àrea. Els bavaresos tampoc van exigir a Valdés i es van limitar a controlar el seu avantatge en l'eliminatòria.

El gol de Robben fa dimitir el Barça

Galleda d'aigua freda en l'inici de la segona part. Canvi de joc d'Alaba i eslàlom marca de la casa de Robben, que supera Valdés amb un xut creuat a l'escaire. El Barça, conscient de la necessitat de fer mitja dotzena de gols per ser a la final de Wembley, es va rendir.

Tito Vilanova va col·laborar a fer evident la rendició substituint Xavi i Iniesta per donar entrada a Alexis i Thiago. L'equip blaugrana es va deixar anar i els bavaresos ho van aprofitar per fer el 0 a 2. En el minut 72, gol en pròpia porteria de Piqué, que va refusar malament una centrada de Ribéry.

Müller va furgar en la ferida en el 76. Un cop de cap del davanter alemany a centrada de Ribéry va significar el 0 a 3. Un Barça impotent, que s'aferra a la Lliga com a taula de salvació de la temporada.