Més de 10.000 seguidors van celebrar la Copa a la font de Neptuno. (Foto: EFE)
Futbol

Més de 10.000 seguidors de l'Atlètic de Madrid celebren la consecució de la Copa del Rei a Neptuno

Així que es va acabar el partit al Bernabéu, més de 10.000 atlètics es van reunir a Neptuno. És la tercera vegada que l'afició té l'oportunitat de celebrar un títol des que Simeone és l'entrenador dels "colchoneros". En tot just un any i mig ja ha caigut una Lliga Europea, una Supercopa d'Europa i aquesta Copa. Malauradament, la festa a Neptuno va acabar amb alguns aldarulls i 18 persones van ser ateses pels serveis mèdics.

Actualitzat
Així que es va acabar el partit, més de 10.000 atlètics es van reunir a Neptuno. És la tercera vegada que l'afició té l'oportunitat de celebrar un títol des que Simeone és l'entrenador dels "colchoneros". En tot just un any i mig ja han caigut una Lliga Europa, una Supercopa d'Europa i aquesta Copa.

Malauradament, la festa a Neptuno va acabar amb alguns aldarulls. La policia no va estar per romanços a l'hora de mirar de controlar els brètols de sempre. Els que llencen objectes i incendien contenidors d'escombraries. Va ser passades les dues de la matinada i quan la majoria dels aficionats ja se n'havien anat. 18 persones van ser ateses pels serveis mèdics.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut