Bàsquet

El Barça Regal supera l'Unicaja Màlaga (57-50) i jugarà el play-off davant l'Uxue Bilbao

El Barça Regal s'ha imposat a l'Unicaja de Màlaga (57-50) en l'últim partit de la fase regular de la Lliga Endesa. El tercer lloc final a la classificació l'emparella amb l'Uxue de Bilbao en els quarts de final del play-off per al títol. Per l'equip blaugrana ha debutat el nou fitxatge, Loukas Mavrokefalidis, que ha jugat 7 minuts per començar a acoblar-se amb els seus nous companys.

El Barça no ha mostrat la seva millor cara i a punt ha estat de deixar-se sorprendre per un Unicaja que arribava al Palau amb la necessitat de guanyar per entrar als play-offs com a vuitè classificat.  L'equip blaugrana, privat de Navarro, a qui se li ha donat descans, ha obtingut una victòria amb ofici però sense lluiment, on només Ante Tomic, amb 11 punts i 7 rebots, s'ha desmarcat de l'atonia general.

El partit ha servit perquè Loukas Mavrokefalidis, el recent fitxatge del Barça per pal·liar les baixes en el joc interior, debutés amb l'equip. El pivot grec ha jugat 7 minuts, i ha anotat 3 punts donant una assistència i cometent dues faltes personals.

Els quarts de final, amb l'Uxue Bilbao

L'equip de Xavi Pascual, que abans del partit ja tenia assegurat el tercer lloc a la classificació, s'enfrontarà amb el sisè, l'Uxue Bilbao de Roger Grimau. L'equip bilbaí ha perdut en la jornada final davant l'Obradoiro, que ha obtingut així el vuitè lloc i serà el rival del Reial Madrid.

Aquests són els emparellaments:
  • Reial Madrid-Obradoiro
  • Laboral Kutxa- Herbalife Gran Canaria
  • Barça Regal-Uxue Bilbao
  • València Basket-CAI Saragossa

En una eventual semifinal, el Barça s'enfrontaria amb el guanyador del Baskonia amb el Gran Canaria. El play-off comença el dijous 23.