Futbol

Esport3 dedicarà una atenció especial a la fase d'ascens a Segona de l'Hospitalet i del Lleida

Dos equips catalans, l'Hospitalet i el Lleida tenen opcions d'assolir a partir del cap de setmana que ve l'ascens a Segona A i Esport3 seguirà molt de prop la seva trajectòria. El dissabte 25 (18.00), el Lleida-Leganés es podrà seguir en directe pel canal i per la web. El Tenerife-Hospitalet de diumenge es podrà seguir íntegrament en directe per la web, i la segona part també per la tele.

Actualitzat
Dos equips catalans, l'Hospitalet i el Lleida, tenen opcions d'assolir a partir del cap de setmana que ve l'ascens a Segona A i Esport3 seguirà molt de prop la seva trajectòria. El dissabte 25 (18.00), el Lleida-Leganés es podrà seguir en directe pel canal i per la web. El Tenerife-Hospitalet de diumenge (13.00) es podrà seguir íntegrament en directe per la web, i la segona part també per la tele.
 
A l'Hospitalet, com a campió del Grup 3 de Segona B, només li queden dos partits per arribar a la Segona A: si guanya la seva eliminatòria contra el Tenerife, pujarà a la segona categoria del futbol espanyol cinquanta anys després que hi milités. El repte no serà senzill ja que l'equip canari, un exprimera, és el campió del Grup 1.
 
El partit d'anada, a l'estadi Heliodoro Rodríguez López de Santa Cruz de Tenerife, es jugarà el diumenge a les 13:00. A la web i l'app d'Esport3, es retransmetrà en directe íntegrament. El canal Esport3 connectarà tan bon punt acabi el partit de "play-off" de bàsquet Uxue Bilbao i Regal Barça, previst per a les 12 del migdia. Si la vaga de jugadors a la Lliga Endesa es mantingués, possiblement s'oferiria sencer el Tenerife-Hospitalet, també per televisió.
 
Pel que fa al Lleida-Leganés, el primer partit de les tres fases eliminatòries que ha de superar el conjunt de la Terra Ferma, es jugarà el dissabte a les sis de la tarda i serà ofert íntegrament en directe per Esport3 en tots els seus formats: televisió, web i aplicació per a tauletes i mòbils. L'equip de Toni Seligrat, que va quedar quart del seu grup, encara li quedarien dues eliminatòries més per retornar a Segona A en cas de superar l'equip madrileny.
 
 
 
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut