Futbol

El Santos accepta les ofertes del Barça i del Reial Madrid però Neymar triarà el Barça com a destí

El futbolista brasiler Neymar triarà finalment el Barça, segons ha pogut saber Televisió de Catalunya, tot i que condicions econòmiques són inferiors a les del Reial Madrid, el club blaugrana anunciarà el fitxatge aquest diumenge després del Santos - Flamengo del campionat brasiler. Després de rebre ofertes de clubs com el Madrid, Manchester City, Milan i Chelsea, el jugador prefereix el Barça per iniciar la seva aventura europea.

Actualitzat
El futbolista brasiler Neymar triarà finalment el Barça, segons ha pogut saber Televisió de Catalunya, tot i que les condicions econòmiques són inferiors a les del Reial Madrid. El club blaugrana anunciarà el fitxatge aquest dissabte mateix o aquest diumenge després del Santos - Flamengo del campionat brasiler. Després de rebre ofertes de clubs com el Madrid, Manchester City, Milan i Chelsea (amb intervenció de Mourinho), el jugador prefereix el Barça per iniciar la seva aventura europea.

La directiva del Santos, després d'una reunió de més de set hores, va acordar vendre la seva estrella. L'oferta blaugrana és la més baixa de totes les rebudes pel Santos, però l'acord previ del Barça amb Neymar, a qui només queda un any de contracte, ha obligat el club brasiler a acceptar la proposta barcelonista. El Santos va fer anar Neymar a la seu del club i allà les tres parts van pactar no fer l'anunci públic del fitxatge. El motiu: evitar crítiques al Brasil per reconèixer que accepten l'oferta menys interessant per a ells des del punt de vista econòmic. Per això, van dir que era el jugador el que havia de triar entre el Barça i el Madrid.

Envoltat d'una gran expectació mediàtica, Neymar en sortir va comunicar que no tenia presa la decisió: "Ara me n'aniré a casa amb la família. La meva mare i el meu germà m'estan esperant nerviosos i decidirem en poc temps". Però s'ha mostrat satisfet d'aquest nou episodi que deixa més a prop que mai el seu traspàs cap a un gran club europeu: "Content per l'interès de tots dos clubs. És un goig. És un dels moments més feliços de la meva vida".

Tot i que no hi ha xifres oficials, sembla que el Barça pagaria uns 40 milions d'euros en total per al traspàs d'un dels jugadors cridats a ser un dels referents dels pròxims anys en el futbol mundial. El Reial Madrid ha fet una oferta el doble que la blaugrana, però no ha pogut amb la voluntat del jugador de ser blaugrana.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut