Barça

Abidal: "Volia seguir jugant al Barça, però el club ho veu diferent i toca respectar-ho. Marxo, però tornaré"

"Volia seguir jugant al Barça, però el club ho veu diferent i toca respectar-ho. Marxo, però tornaré". Així de clar s'ha explicat Éric Abidal. El jugador s'ha acomiadat donant les gràcies a tothom, molt emocionat, i explicant que tot i no tenir cap oferta, "la salut em permet jugar i és molt difícil penjar les botes perquè és la meva vida". El club li ha ofert ser el director tècnic de les escoles del Barça, càrrec que estarà a la seva disposició.

Actualitzat
"Volia seguir jugant al Barça, però el club ho veu diferent i toca respectar-ho. Marxo, però tornaré", així de clar ha explicat Éric Abidal el que passa pel seu cap, després de superar un càncer i veure com no pot seguir vestint de blaugrana. El jugador francès, acompanyat pel president del club, Sandro Rosell, i el director esportiu, Andoni Zubizarreta, s'ha acomiadat donant les gràcies a tothom, molt emocionat, i explicant que, tot i no tenir cap oferta de moment, "la salut em permet jugar i és molt difícil penjar les botes perquè és la meva vida". El club li ha ofert ser el director tècnic de les escoles del Barça, càrrec que estarà a la seva disposició quan vulgui.

Tota la plantilla i tot el cos tècnic i mèdic han estat presents en aquesta roda de premsa, per donar suport a un company que quan ha agraït a tothom el que han fet per ell li han caigut les llàgrimes.

Sandro Rosell ha dit que Abidal ha ofert "una lliçó de vida que mai oblidarem", i que lògicament formarà part de la història. El president blaugrana ha dit que "no li estem dient adéu, sinó fins quan vulguis. Les portes estan obertes". "Quan ell consideri que deixa de ser jugador serà -si vol- el director tècnic de totes les nostre escoles. Moltes gràcies, et desitjo el millor", ha conclòs. Zubizarreta ha destacat que no era un dia per "parlar de futbol, sinó de la vida" i de les emocions i moments que han passat durant aquest temps.

Abidal ha dit que el d'avui "és un dia complicat, he jugat sis anys, i he tingut uns companys meravellosos, els millors del món, els millors tècnics. Dono les gràcies a tots, també als metges", ha expressat molt emocionat, i ja amb llàgrimes als ulls. Al jugador francès li hauria "agradat seguir jugant al Barça però el club ho veu diferent i he de respectar la situació. Visca el Barça!", ha cridat. Abidal vol pensar ara en l'últim partit al Camp Nou, vestit de blaugrana, i ara assegura que no té cap oferta. El que té molt clar és que vol seguir jugant: "La salut em permet jugar i és molt difícil penjar les botes perquè és la meva vida", ha assegurat.

Amb la cançó "Fil de llum", d'Andreu Rifé, el jugador ha repassat unes imatges que l'han emocionat, i resignat ha dit: "Marxo però segurament tornaré. Gràcies a l'afició, que sempre m'ha donat el seu suport."

Rosell ha assegurat que va ser complicat explicar la decisió del club: "A la vida el difícil és dir que no. Va ser doblement o triplement complicat donar-li la notícia a l'Abidal."

Abidal ha deixat la roda de premsa després d'acomiadar-se, un per un, de tots els companys d'equip i integrants del cos tècnic.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut