Els jugadors del Barça, lamentant la derrota.
Futbol sala

El Barça Alusport perd a la pista del Caja Segovia (5-4) i es complica el pas a la final de la Lliga de futbol sala

El Barça Alusport ha caigut contra el Caja Segovia (5-4), en el primer partit de les semifinals de la Lliga de futbol sala, i ara està obligat a guanyar-li dos partits a l'equip castellà per classificar-se per a la final. En un partit viu i amb moltes alternatives, el Barça s'ha avançat amb un gol de Lin, però no ha pogut evitar el millor encert de cara a porta dels locals, que han arribat a posar-se amb 5-3 quan faltaven menys de deu minuts. A l'últim minut, Fernandao ha marcat el 5-4 i ha estat a punt d'establir l'empat en l'últim segon.

El Barça Alusport ha caigut contra el Caja Segovia (5-4) en el primer partit de les semifinals de la Lliga de futbol sala, i ara està obligat a guanyar-li dos partits a l'equip castellà per classificar-se per a la final. En un partit viu i amb moltes alternatives, el Barça s'ha avançat amb un gol de Lin, però no ha pogut evitar el millor encert de cara a porta dels locals, que han arribat a posar-se a 5-3 quan faltaven menys de deu minuts. A l'últim minut, Fernandao ha marcat el 5-4 i a punt ha estat d'establir l'empat en l'últim segon.

Amb prou feines s'havia jugat un minut de partit quan Lin ha avançat el Barça. Ha estat un miratge, perquè tan sols un minut després Burrito ha empatat per al Caja Segovia. En una primera part dinàmica i amb moltes alternatives, Borja ha marcat per als locals i després Wilde ha marcat per al Barça quan faltava poc més d'un minut per al descans i ha vist com, gairebé en l'última jugada del període, Sergio ha posat el 3-2 en el marcador.

El Caja Segovia ha eixamplat diferències just quan començava la segona meitat, per mitjà de José Carlos, i posteriorment el Barça ha començat a perdonar ocasions. Fins a tres pilotes al pal, han enviat els jugadors blaugranes, abans que Lozano marqués el 4-3. Semblava que el Barça tenia l'empat a l'abast, però Palomeque, en un lliure indirecte, ha superat Cristian per marcar el cinquè dels segovians.

El Barça ho ha intentat amb presses i, quan faltava un minut, Fernandao ha establert el 5-4, i a l'últim segon encara ha estavellat un altre xut al travesser que hauria enviat l'equip blaugrana a la pròrroga.

Ara la sèrie es trasllada a Barcelona, on l'equip de Marc Carmona està obligat a guanyar per no quedar eliminat. En cas de victòria del Barça en el partit del divendres que ve, el partit de desempat també es jugaria al Palau.