Handbol

El Barça Intersport cau a la pròrroga davant l'Hamburg (29-30) i no pot guanyar la Champions d'handbol

El Barça Intersport va perdre la final de la Champions d'handbol en un partit èpic que es va acabar resolent a la pròrroga amb victòria final de l'Hamburg per 30 a 29. Els de Xavi Pascual, en un partit molt físic i igualat, van veure com el seu rival els remuntava a la segona meitat, però amb un últim esforç van saber reaccionar per recuperar-se d'un desavantatge de 4 gols i forçar la pròrroga. En el temps reglamentari l'emoció va continuar però els alemanys van fer valer el factor camp per emportar-se el títol.

El Barça Intersport va perdre la final de la Champions d'handbol en un partit èpic que es va acabar resolent a la pròrroga, amb victòria final de l'Hamburg per 30 a 29. Els de Xavi Pascual, en un partit molt físic i igualat, van veure com el seu rival els remuntava a la segona meitat, però amb un últim esforç van saber reaccionar per recuperar-se d'un desavantatge de 4 gols i forçar la pròrroga. En el temps reglamentari l'emoció va continuar, però els alemanys van fer valer el factor camp per emportar-se el títol.

L'ambient carregat del pavelló del Lanxess Arena de Colònia va contagiar els jugadors a l'inici de la final. Els deu primers minus van ser molt tensos i amb un joc molt dur sobretot per part de l'Hamburg. El Barça Intersport, però, va saber mantenir-se serè i va manar en el marcador des del primer minut. Els de Xavi Pascul estaven 6 a 5 al minut 15 i la defensa de Stranovski sobre l'estrella de l'Hamburg, el croat Duvnjak, va ser clau per frenar el poder ofensiu dels alemanys. A més, Saric des de la porteria va tenir un altre dia inspiradíssim i els blaugrana van marxar al descans amb un avantatge de dos gols (11-9). Van ser uns primers 30 minuts en què els blaugrana van donar una lliçó defensiva eliminant Duvnjak, Hens, Vori i Lackovic de l'Hamburg i amb un Rutenka de nou enorme en atac (4 gols a la primera part).

El Barça, amb un gol de Juanín, va aconseguir a l'inici de la represa el seu màxim avantatge en el matx (13-10). Però l'atac blaugrana es va encallar i els alemanys amb un parcial de 3 a 0 van empatar i es van posar al davant en el marcador amb el 15 a 16. L'Hamburg va trobar en aquesta fase del partit Michael Kraus (amb una sèrie de 6 de 8 llançaments transformats) com un estilet letal i va anar consolidant el seu avantatge fins al 20 a 24 amb què es va arribar als darrers 6 minuts del temps reglamentari. La reacció blaugrana va ser fulgurant, i aprofitant dues superioritats encadenades va acabar forçant la pròrroga amb el 25 a 25.

Però amb dos gols de Duvjnak, que va aparèixer per primer cop en aquest temps extra, els alemanys van seguir amb el seu lideratge en el marcador i el Barça Intersport ja no va ser capaç de capgirar el resultat. Victòria final dels germànics que deixen a l'equip de Xavi Pascual sense la desitjada novena Copa d'Europa de la seva història.