Handbol

El Barça fitxa Nikola Karabatic per a les quatre pròximes temporades

El Barcelona ha anunciat un acord per contractar el primera línia francès, un dels jugadors mundials de referència, per a les quatre pròximes temporades. Karabatic, de 29 anys, el van triar millor jugador mundial l'any 2007 i té un gran palmarès. El jugador el presentaran avui a les 10.30.

Actualitzat

El Barcelona ha anunciat un acord per contractar el primera línia francès Nikola Karabatic, un dels jugadors mundials de referència, per a les quatre pròximes temporades.

Karabatic, de 29 anys, va ser triat millor jugador mundial l'any 2007 i disposa d'un gran palmarès. Ha estat bicampió olímpic, europeu i mundial amb la selecció francesa, així com bicampió de la Champions. El jugador el presentaran avui a les 10.30.

És la primera incorporació blaugrana per a la pròxima temporada. Pròximament hi podria haver la de Kiryl Lazarov (Atlètic de Madrid), mentre que Jernemyr serà baixa i Montoro podria ser cedit.

Nikola Karabatic (29 anys i 1,96 metres), va néixer a la localitat sèrbia de Nis, però la seva família va emigrar a França quan era molt petit. Va començar a jugar al petit equip de Colmar, des d'on va fer el salt, la temporada 2000-2001, al Montpeller, i va fitxar pel Kiel en la campanya 2005-2006. En la temporada 2009-2010 va tornar a Montpeller i després de l'escàndol de les apostes il·legals ho va deixar, encara que tenia contracte per a una temporada més, i va fitxar per al modest Ais de Provença per quedar lliure del seu contracte. Mostrava així les seves intencions de fitxar pel club blaugrana.

No serà el de Karabatic el primer moviment del Barça. Es produirà la marxa del lateral esquerrà internacional Ángel Montoro al Tolosa francès, cedit per dues temporades, la qual cosa obrirà la porta per a l'arribada del lateral esquerrà internacional macedoni Kiril Lazarov (33 anys i 1,93) al conjunt blaugrana. La delicada situació econòmica de l'Atlètic de Madrid ha provocat l'arribada de Lazarov al Barcelona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut