Manel Comas dirigint des de la banqueta.
Bàsquet

La fiscalia demana cinc anys per a Manel Comas per dos delictes d'abusos sexuals a dues menors discapacitades

La fiscalia de Sevilla ha demanat una condemna de 5 anys i 4 mesos de presó per a Manel Comas per dos delictes d'abusos sexuals a dues menors discapacitades quan el 2008 era entrenadar del Cajasol sevillà, equip que milita a la Lliga Endesa de bàsquet.

Actualitzat
La Fiscalia de Sevilla ha demanat una condemna total de cinc anys i quatre mesos de presó per a Manel Comas per dos delictes d'abús sexual a dues menors discapacitades quan el 2008 era entrenador d'equip sevillà de bàsquet Cajasol, de la Lliga ACB.

L'escrit d'acusació del fiscal imputa a Manel Comas dos delictes d'abusos sexuals continuats i, al costat de la pena de dos anys i vuit mesos de presó per cadascun, demana que s'adoptin les mesures cautelars de rigor per garantir les seves futures responsabilitats econòmiques.

Les dues menors d'edat eren seguidores del Cajasol i, segons l'escrit de la Fiscalia, sentien admiració cap a Comas, i per això ell "es va aprofitar de la seva confiança" i va abusar-ne sexualment "fent valdre la seva condició d'entrenador" i "a través de regals i de quantitats de diners".

Els fets, segons la Fiscalia, van passar entre el novembre del 2005 i el 26 de novembre del 2008, quan van ser denunciats. Aquest escrit d'acusació s'uneix al que ha presentat l'acusació particular que exerceixen els pares de les menors, que ha demanat un total de nou anys de presó per a l'entrenador.
Anar al contingut