Futbol

Una derrota clara al camp de l'Almeria (3-0) trenca el somni del Girona

Una derrota clara per 3 a 0 a l'estadi dels Jocs Mediterranis ha frustrat les aspiracions del Girona, que confiava remuntar el 0 a 1 de l'anada per obtenir el desitjat ascens a Primera Divisió. Al final, qui hi jugarà la temporada que ve serà l'Almeria, que ha fet un partit molt seriós i ha sabut aprofitar amb molta solvència les comptades ocasions que ha tingut.

Actualitzat
Una derrota clara per 3 a 0 a l'estadi dels Jocs Mediterranis ha frustrat les aspiracions del Girona, que confiava remuntar el 0 a 1 de l'anada per obtenir el tan desitjat ascens a Primera Divisió. Al final, qui hi jugarà la temporada que ve serà l'Almeria, que ha fet un partit molt seriós i ha sabut aprofitar amb molta solvència les comptades ocasions que ha tingut.
 
Tots dos equips han sortit tensos a la gespa, disposats a fer un partit de control i contenció. De ben segur, hi havia massa en joc per apostar per l'espectacle. El català Aleix Vidal ha estar el primer a tenir sort i fer diana (17'), un fet que en aquell moment no semblava decisiu. No alterava l'obligació dels visitants de fer dos gols, però a la llarga ha estat una llosa, perquè el Girona no ha sabut aprofundir a l'hora d'anar-los a buscar.
 
Els homes de Rubi no han sabut trobar Acuña. El punta paraguaià ha estat molt ben marcat per la defensa andalusa i ha acabat frustrat i més tocat físicament de com havia començat el partit.
 
El cert és que tot l'equip local ha estat molt sacrificat al darrere, amb més intensitat que el seu rival, i amb ganes de córrer amb la pilota o sense. A la contra, per velocitat, és com han acabat de sentenciar, amb dos gols de Charles (51' i 69'). La manera com ha aribat el segon ha estat el millor exemple de la paràlisi del Girona en la segona part. El "pichichi" de la categoria ha rebut sol al cercle central, en camp propi, i ha fet una conducció de cinquanta metres fins que ha encarat i superat el porter Isaac.
 
Els últims vint minuts del matx han estat de celebració a la graderia. El tècnic local, Javi Gracia, fins i tot s'ha acostat a Rubi abans del temps afegit per felicitar-lo per la gran temporada del seu equip, una apreciació que no deixa de ser absolutament justa. Com també ho és l'ascens de l'Almeria, que ha estat el millor competidor en el global d'aquest "play-off".
 
Els sis-cents aficionats del Girona desplaçats hauran de torna a casa carregant una gran decepció sobre les espatlles, però sabent que el seu equip els ha brindat una temporada inoblidable. Diumenge toca homenatge per començar a tancar la ferida. Només els queda un any per tornar-ho a intentar.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut