Messi haurà pagat 25 milions d'euros.
Futbol

Leo Messi i el seu pare Jorge arriben a un acord amb la fiscalia i pagaran prop de 15 milions d'euros més

Leo Messi i el seu pare, Jorge, han arribat a un acord amb la fiscalia i pagaran prop de 15 milions d'euros per evitar la imputació per un cas de frau fiscal. L'Agència Tributària s'ha de posar ara en contacte amb la fiscalia per comunicar-li l'acord i retirar la querella. Els Messi van deixar de pagar 4 milions d'euros derivats dels drets d'imatge dels exercicis corresponents als anys 2007, 2008 i 2009.

Actualitzat
El contenciós de Leo Messi i el seu pare, Jorge Messi, amb Hisenda quedarà tancat amb un acord amb aquest ministeri, segons fonts de l'organisme consultades per TV3, pel qual el jugador pagarà 15 milions d'euros més. El cas queda ara pendent del fet que l'Agència Tributària comuniqui l'acord a la fiscalia per tal que la querella quedi retirada. En les últimes hores, la Fiscalia ha negat que tingués coneixement d'aquest pagament.

La fiscalia va presentar una querella contra el futbolista i el seu pare, per no haver declarat a Hisenda uns ingressos, per drets d'imatge, corresponents als exercicis del 2007, 2008 i 2009, per valor de 4 milions d'euros. Ara, per tancar aquest contenciós, el jugador ha decidit fer aquest pagament de 15 milions d'euros.

Cal recordar que la setmana passada Messi ja va pagar 10 milions d'euros un cop revisades les seves declaracions de la renda corresponents als anys 2010 i 2011. En total, doncs, Messi haurà pagat 25 milions d'euros per solucionar els seus problemes amb el fisc.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut