Futbol

Guardiola carrega durament contra la directiva del Barça i confirma que vol Thiago

Josep Guardiola nega haver posat en dubte la capacitat de Tito Vilanova de fer rendir Neymar al Barça i acusa la directiva blaugrana de no deixar-lo en pau ni tan sol quan se'n va anar a Nova York i d'utilitzar la malaltia de Tito Vilanova per fer-li mal. A més, ha confirmat que vol Thiago Alcántara aquest estiu i que ha demanat al Bayern que el fitxi.

Actualitzat
Pep Guardiola ha confirmat en roda de premsa que vol Thiago Alcántara aquest estiu i que ha demanat al Bayern que el fitxi. "Sí, vull a Thiago. El conec molt bé. He parlat amb Rummenigge i Sammer, però no hi ha novetats. Ja ho veurem". I, a més, ha afegit que: "Thiago és un súper súper jugador. Pot jugar en 3 o 5 posicions i és molt bo en l'u contra u. Sé el què pot fer."

A més, el tècnic català ha carregat durament contra la directiva del Barça, a qui ha acusat d'utilitzar el president del Santos per malmetre contra ell i de no deixar-lo en pau durant tota la temporada passada quan va estar a Nova York. ""vaig marxar a 6.000 quilòmetres de distància i vaig demanar a la directiva del Barça que em deixessin tranquil i no ho han aconseguit. No han complert la seva paraula". Guardiola ha negat que hagi dit que Tito Vilanova no podria gestionar un vestidor amb Messi i Neymar junts. "L'any passat el que va fer, aconseguint la lliga més exitosa de la història del Barça és suficient argument com perquè digui jo si està capacitat o no. Els bons jugadors estan capacitats per jugar junts sempre, i aquests també", ha explicat.

"Aquest any hi ha hagut massa coses en què s'han passat de la ratlla. Utilitzant la malaltia de Tito Vilanova per fer-me mal. Això no ho oblidaré mai. Perquè jo a en Tito Vilanova l'he vist a Nova York, i si no l'he vist, és perquè no ha estat possible, però no per part meva. T'he de justificar que jo vull que li vagin malament les coses a algú que he tingut tant de temps de company? Això és de molt molt mal gust", ha expressat Guardiola molt contundentment.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut