Bàsquet

Joey Dorsey, el primer reforç del Barça per a la pròxima temporada

El FC Barcelona ha tancat el primer fitxatge de la temporada. Es tracta del pivot Joey Dorsey, que arriba provinent del Royal Hali Gaziantep turc. El pivot americà, de 2,03 m i 29 anys, firmarà per una temporada amb opció a una segona.

Actualitzat
El FC Barcelona ha incorporat el pivot nord-americà Joey Dorsey (2,03 metres i 29 anys), que arriba provinent del Royal Hali Gaziantep turc. Es tracta d'un jugador molt poderós dins la zona, amb gran envergadura, i amb passat a la Lliga Espanyola, ja que va militar en el Baskonia vitorià.

L'acord, segons ha anunciat el club català, és per una temporada amb opció a una altra més. Nascut a Baltimore, es va formar a la Universitat de Memphis i va ser "draftejat" l'any 2008 amb el número 33 per Portland Trail Blazers.

Els seus drets van ser traspassats a Houston Rockets, on va jugar entre el 2008 i el 2010. Aquell últim any va ser posteriorment traspassat a Sacramento Kings.

El seu últim equip a l'NBA va ser Toronto Raptors (2010-11) i a partir de llavors va iniciar la seva carrera a Europa. Va fitxar pel Baskonia i l'Olympiacos, club amb el qual va guanyar l'Eurolliga la temporada 2011-12, i la temporada passada va jugar al Royal Hali Gaziantep.

En l'última campanya, Dorsey ha presentat unes notables estadístiques. Ha jugat 21 partits amb 31,6 minuts de mitjana, 15,7 punts i 12,2 rebots per matx.
Anar al contingut