Natació

Ona Carbonell es classifica per a la final de solo tècnic de sincronitzada amb la tercera millor nota

Els Mundials de natació de Barcelona ja estan en marxa. A les 9 han començat a disputar-se les preliminars de solo tècnic de natació sincronitzada. Ona Carbonell ha debutat a la preliminar de solo tècnic (94.200) i ha fet la tercera millor nota de les 16 finalistes. La russa Romashina, que agafa el relleu d'Ishchenko com a gran favorita, ha liderat aquestes preliminars amb 96.200. I en segona posició s'ha situat la xinesa Huang. A les set de la tarda, i en directe per TV3, es podran veure les finals d'aquesta modalitat, on la catalana Ona Carbonell té moltes possibilitats de penjar-se una medalla.

Actualitzat
Els Mundials de natació de Barcelona ja estan en marxa. A les 9 han començat a disputar-se les preliminars de solo tècnic de natació sincronitzada. Ona Carbonell ha debutat a la preliminar de solo tècnic (94.200) i ha fet la tercera millor nota de les 16 finalistes. La russa Romashina, que agafa el relleu d'Ishchenko com a gran favorita, ha liderat aquestes preliminars amb 96.200. I en segona posició s'ha situat la xinesa Huang.

Ona Carbonell, la nova líder de l'equip espanyol compta amb l'assessorament de Gemma Mengual i Virginie Dedieu, tricampiona mundial de l'especialitat. A les dues del migdia, i en directe per Esport3, Carbonell participarà també en les preliminars d'equip tècnic.

A les set de la tarda, i en directe per TV3, es podran veure les finals d'aquesta modalitat, on la catalana Ona Carbonell té moltes possibilitats de penjar-se una medalla.

Les primeres medallistes d'aquest mundial s'han vist en els 5 quilòmetres en aigües obertes. En el programa d'aquest dissabte també hi ha els salts sincronitzats femenins des de 3 metres i des d'1 metre masculins.

Barcelona i aquests Mundials es van presentar divendres al món en una cerimònia inaugural que va tenir l'aigua com a principal protagonista. La ciutat es converteix fins al 4 d'agost en el "planeta aigua", amb l'aigua com a font de vida.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut