Thiago ha disposat dels seus primers minuts com a titular amb el Bayern. (Foto: Reuters).
Futbol

Thiago debuta amb golejada en el primer partit com a titular amb el Bayern

Thiago ha debutat amb el Bayern de Munic de Guardiola com a titular i aconseguint una golejada que col·loca el seu nou equip a la final del torneig de la Telekom Cup. El Bayern ha guanyat per 4 a 0 l'Hamburg amb gols de Boateng, Mandzukic, Kross i Müller.

Thiago ha debutat amb el Bayern de Munic de Guardiola com a titular i aconseguint una golejada que col·loca el seu nou equip a la final del torneig de la Telekom Cup. El Bayern ha guanyat per 4 a 0 a l'Hamburg amb gols de Boateng, Mandzukic, Kross i Müller.

El Bayern de Guardiola s'ha enfrontat a l'Hamburg a la semifinal de la Telekom Cup en el primer partit de pretemporada contra un equip de la seva mateixa categoria. Una prova real del que es poden trobar durant la temporada que han superat amb superioritat. El darrer fitxatge de l'equip bavarès, Thiago Alcántara, ha debutat com a titular oferint molt bones sensacions. En un partit en què cada part ha durat mitja hora, en els primers trenta minuts Boateng havia obert el marcador. A la segona part han estat Mandzukic, Kross i Müller els encarregats d'anotar.

El Bayern jugarà aquest diumenge la final d'aquest torneig d'estiu contra el Borussia Mönchengladbach.