Guardiola ha parlat de Vilanova després de l'amistós contra l'Hamburg. (Foto: Reuters)
Futbol

Guardiola: "Això d'en Tito és molt dur per a mi"

Pep Guardiola ha parlat, després de l'amistós que ha disputat contra l'Hamburg, sobre la situació de Tito Vilanova i la renúncia a la banqueta per la malaltia que té el tècnic de Bellcaire d'Empordà. Guardiola ha dit: "Això d'en Tito és molt, molt dur per a mi" i ha afegit que desitja "a ell i a la seva família el millor" perquè "l'estimo moltíssim".

Actualitzat
Pep Guardiola ha parlat, després de l'amistós que ha disputat contra l'Hamburg, sobre la situació de Tito Vilanova i la renúncia a la banqueta per la malaltia que té el tècnic de Bellcaire d'Empordà. Guardiola ha dit: "Això d'en Tito és molt, molt dur per a mi", i ha afegit que desitja "a ell i a la seva família el millor" perquè "l'estimo moltíssim".

Després de l'amistós contra l'Hamburg, Pep Guardiola ha parlat en roda de premsa, on ha dirigit unes paraules a Tito Vilanova i la situació que viu el que havia estat el seu segon entrenador al Barça. Guardiola ha dit: "És molt difícil per a mi parlar d'un amic com en Tito en alemany. L'estimo moltíssim. Desitjo a ell i a la seva família el millor".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut