Imatges de Kouguere a la seva etapa al Le Havre.
ACB

La Bruixa d'Or Manresa anuncia el fitxatge de Max Kouguere i està a punt de tancar el de Dominic Waters

La Bruixa d'Or Manresa ha anunciat el fitxatge de Max Kouguere. Es tracta d'un aler centreafricà de 26 anys que jugava al Le Havre de la lliga francesa. Signarà per una temporada. Ara tot sembla indicar que l'equip del Bages podria incorporar aviat el base nord-americà Dominic Waters, segons publica el portal Gigantes.com.

Actualitzat
La Bruixa d'Or Manresa  ha anunciat el fitxatge de Max Kouguere. Es tracta d'un aler centreafricà de 26 anys que jugava al Le Havre de la lliga francesa. Signarà per una temporada. Ara tot sembla indicar que l'equip del Bages podria incorporar aviat el base nord-americà Dominic Waters, segons publica el portal Gigantes.com.

Kouguere és un aler de la República Centreafricana d'1,96m i 26 anys, i un gran poder físic. L'exjugador del Le Havre de la Lliga francesa tindrà la funció de cobrir la baixa d'Adam Hanga, que ha deixat el club del Nou Congost per fitxar per al Laboral Kutxa. L'any passat va tenir uns registres d'11,5 punts i 3,6 rebots per partit.

Waters (1,85 m i 26 anys) és un base atlètic però amb gran capacitat d'organització i lideratge. El jugador format a les universitats de Hawaii i Portland State va acabar la temporada passada a l'Hapoel Holon d'Israel, on va ser el millor passador de la competició amb 7,3 assistències i 12,9 punts per partit. A més, fa poques setmanes va estar jugant la Lliga d'estiu de l'NBA amb els Portland Trail Blazers.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut