Barça

La Federació Espanyola allibera Cesc per a l'amistós de la selecció espanyola a l'Equador

Amb una hora de retard sobre l'horari previst i després de 13 hores de vol des de Kuala Lumpur (Malàisia), el Barça ha aterrat a Catalunya i ha tancat definitivament la gira asiàtica de pretemporada. Preocupa l'estat físic de Cesc, que es va fer un esquinç al lligament extern del turmell dret en l'últim amistós. Aquest dilluns s'havia d'incorporar a Las Rozas amb la resta de convocats per Del Bosque per a l'Equador-Espanya, però la Federació Espanyola l'ha alliberat de l'amistós de Guayaquil.

Actualitzat
Amb una hora de retard sobre l'horari previst i després de 13 hores de vol des de Kuala Lumpur (Malàisia), el Barça ha aterrat a Catalunya i ha tancat definitivament la gira asiàtica de pretemporada. Preocupa l'estat físic de Cesc, que es va fer un esquinç al lligament extern del turmell dret en l'últim amistós.

Aquest dilluns s'havia d'incorporar a Las Rozas amb la resta de convocats per Del Bosque per a l'Equador-Espanya, però la Federació Espanyola l'ha alliberat de l'amistós de Guayaquil. Vicente del Bosque no citarà cap altre futbolista per subsituir-lo i afrontarà el duel amb 20 jugadors a la llista de convocats.

El Barça s'entrenarà aquest dilluns a la Ciutat Esportiva. El Tata Martino patirà ara la diàspora dels internacionals (dimecres hi ha jornada de seleccions) i només a partir de dijous podrà preparar amb tota la plantilla l'estrena a la Lliga contra el Llevant.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut