Nadal ha conquerit el Masters 1000 de Mont-real per tercera vegada. (Foto: EFE)
Tenis

Nadal escombra Raonic i es proclama campió del Masters 1000 de Mont-real

Rafa Nadal s'ha proclamat campió del Masters 1000 de Mont-real per tercera vegada. Després de derrotar Novak Djokovic en semifinals, el balear ha escombrat en la final Milos Raonic per un doble 6-2 en 68 minuts de joc. Amb aquesta victòria per la via ràpida, Nadal ha sumat el seu vuitè títol de la temporada i el 25è Masters 1000 de la seva carrera.

Actualitzat
Rafa Nadal s'ha proclamat campió del Masters 1000 de Mont-real per tercera vegada. Després de derrotar Novak Djokovic en semifinals, el balear ha escombrat en la final Milos Raonic per un doble 6-2 en 68 minuts de joc i ha tornat a conquerir el torneig canadenc que ja guanyar els anys 2005 i 2008.

Nadal no ha tingut problemes per superar el gegant canadenc, que tot i tenir el suport del públic local no ha pogut fer res per plantar cara a un rival que li té ben presa la mida. Raonic mai no ha pogut imposar el seu demolidor servei, un dels més potents del circuit, i s'ha vist superat clarament per un Nadal molt sòlid des del fons de la pista.

Amb aquesta victòria per la via ràpida, Nadal, que la setmana que ve tornarà al tercer lloc del rànquing mundial de l'ATP, ha sumat el vuitè títol de la temporada i el 25è Masters 1000 de la seva carrera, confirmant que es troba en un bon moment de forma de cara a l'Open dels Estats Units, l'últim Grand Slam de la temporada.
Anar al contingut