L'Espanyol, ple de suplents, empata en un amistós contra el Vilassar de Mar (0-0)

L'Espanyol ha empatat contra el Vilassar de Mar (0-0) de la Tercera Divisió, en un amistós amb motiu del 90 aniversari del club amfitrió. Javier Aguirre ha alineat els futbolistes que no van disputar la primera jornada de Lliga davant el Celta de Vigo a Balaídos dilluns. Wakaso ha sortit en l'equ¡p titular.

Actualitzat
L'Espanyol ha empatat contra el Vilassar de Mar (0-0) de la Tercera Divisió, en un amistós amb motiu del 90 aniversari del club amfitrió. Javier Aguirre ha alineat els futbolistes que no van disputar la primera jornada de Lliga davant el Celta de Vigo a Balaídos dilluns. Wakaso ha sortit en l'equip titular.

En un duel sense gaires ocasions, el primer avís blanc-i-blau l'ha fet Lanza en el minut 18. El davanter català ha rematat de cap una centrada de Clerc, que ha acabat a les mans del porter, Uri. La resposta del conjunt local ha estat un contraatac, que Sidnei, el nou central de l'Espanyol, ha frenat sense complicacions.

El mateix Lanza, molt incisiu en la banda, ha enviat una perillosa pilota a l'àrea, que Clerc no ha pogut arribar a rematar. La porteria blanc-i-blava ha estat molt tranquil·la i el domini ha estat de l'Espanyol. Tot i això, les constants arribades de l'Espanyol tampoc han servit per desequilibrar el partit.

De l'Espanyol han jugat Germán, Mattioni, Raúl Rodríguez, Sidnei, Capdevila, Abraham, Tejera, Lanza, Wakaso, Clerc i Thievy. També ha sortit: Ferran, Pau, Mamadou, Luna i Joan Jordà. El duel s'ha disputat a l'estadi Xevi Remon davant d'uns 1.000 espectadors.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut