Espanyol

El porter de l'Espanyol Germán Parreño ja és del primer equip

L'Espanyol tornarà aquest dimarts a la feina amb un entrenament obert al públic. L'afició blanc-i-blava podrà veure en directe com els homes de Javier Aguirre comencen a preparar el partit de diumenge, a Cornellà-El Prat, contra el Betis. Un partit en què ja es podrà sentir, per primera vegada, jugador del primer equip. El porter alacantí ha firmat avui el nou contracte professional que el vincula amb l'Espanyol fins al juny de 2017. Parreño, de vint anys, va arribar a l'Espanyol en categoria cadet, procedent de l'Elx. Ara, lluirà el dorsal número 1 que va deixar Cristian Álvarez.

Actualitzat
L'Espanyol tornarà aquest dimarts a la feina amb un entrenament obert al públic. L'afició blanc-i-blava podrà veure en directe com els homes de Javier Aguirre comencen a preparar el partit de diumenge, a Cornellà-El Prat, contra el Betis. Un partit en què Germán Parreño ja es podrà sentir, per primera vegada, jugador del primer equip. El porter alacantí ha firmat el nou contracte professional que el vincula amb l'Espanyol fins al juny de 2017.

Parreño, de vint anys, va arribar a l'Espanyol en categoria cadet, procedent de l'Elx. Ara, lluirà el dorsal número 1 que va deixar Cristian Álvarez.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut