Albert Miralles torna al FIATC Joventut per dues temporades. (Foto: encestando.es)
Bàsquet

Albert Miralles torna al club en què es va formar, el FIATC Joventut, per dues temporades

El FIATC Joventut ha anunciat que ha arribat a un acord per a les dues pròximes temporades amb qui va ser jugador de la Penya, Albert Miralles, un pivot barceloní nascut l'any 1982. Miralles medeix 2m07 i té una àmplia experiència en equips espanyols, italians i alemanys.

Actualitzat

El FIATC Joventut ha anunciat l'acord al que ha arribat per les dues properes temporades amb el que va ser jugador de la Penya, Albert Miralles, un pivot barceloní nascut l'any 1982. Miralles medeix 2m07 i té una àmplia experiència en equips espanyols, italians i alemanys.

El jugador es va començar a formar a l'equip infantil del Joventut el mes de gener de 1996 i posteriorment va passar pel cadet i el júnior. En la temporada 1999-2000 va jugar a l'equip d'EBA del Joventut, alternant amb el primer equip de la Penya.

La temporada 2000-2001 va començar jugant amb el Joventut a la Lliga ACB, però va acabar la lliga cedit a l'equip de LEB, Drac Inca. La temporada 2001-2002 la va jugar a la lliga LEB amb C. Ourense Baloncesto, i la 2002-2003 va emigrar a Itàlia per jugar a la Virtus de Bolonya i al Roseto Basket de la Lega. L'estiu de 2004 va entrar en el draft de la NBA, on va ser escollit a la segona ronda pels Toronto Raptors, que, després, el van enviar als Miami Heat, amb el qual no va arribar a jugar partits oficials de la NBA.

El barceloní va tornar a Itàlia fitxat pel Pallacanestro Cantú i l'estiu de 2005 fitxa pel Pamesa València per quatre temporades (2005-2009). En finalitzar el contracte, Miralles se'n va anar a Sant Sebastià per jugar dues temporades al Lagun Aro GBC (2009-2011). L'última temporada la va jugar a la lliga alemanya amb l'Alba Berlín, on, a més, va disputar l'Eurolliga.

 

Anar al contingut