Sitapha Savané continuarà vinculat a la "Penya" (Foto: penya.com).
Sitapha Savané continuarà vinculat a la "Penya" (Foto: penya.com).
Bàsquet

El FIATC Joventut renova el pivot Sitapha Savané per una temporada i fitxa el base canadenc Nik Cochran

El FIATC Joventut ha anunciat la renovació de Sitapha Savané per una temporada més. El pivot senegalès, que continuarà, doncs, a les ordres de Salva Maldonado, va arribar a la Penya la temporada passada procedent del C. B. Gran Canària, on va jugar vuit temporades. A més també s'ha confirmat el fitxatge del base canadenc Nik Cochran.

Actualitzat
El FIATC Joventut ha anunciat la renovació per una temporada més de Sitapha Savané, que continuarà, doncs, a les ordres de Salva Maldonado. Savané va arribar a la Penya la temporada passada procedent del C. B. Gran Canària, on va jugar vuit temporades. A més també s'ha confirmat el fitxatge del base canadenc Nik Cochran.

Amb la renovació del pivot pivot senegalès amb nacionalitat espanyola, el FIACT Joventut ja té 8 fitxes a la primera plantilla, incloent-t'hi la de Jordi Trias, que podria deixar el club verd-i-negre els propers dies. Savané compartirà minuts amb Albert Miralles, el fitxatge, de moment, més destacat de l'equip de Badalona aquest estiu.

Nik Cochran, nou base del Joventut
El FIACT Joventut també ha confirmat la incorporació del base canadenc de 25 anys, amb passaport anglès, Nik Cochran. Es tracta d'un base blanc que es va iniciar a Champlain-Saint Lambert High School i que va fer el seu cicle universitari a la Universitat de Davidson College. Al Joventut haurà de cobrir l'espai deixat per les sortides d'Albert Oliver, Manny Quezada i Corey Fisher.
Anar al contingut