Gareth Bale, nou jugador del Reial Madrid. (Foto: Reuters)
Reial Madrid

El Tottenham i el Reial Madrid confirmen el traspàs de Gareth Bale

El futbolista gal·lès Gareth Bale ja pertany al Reial Madrid, segons ha confirmat el mateix club a través de la seva web. Tant el club de procedència del jugador, el Tottenham Hotspur, com el seu entrenador, André Villas-Boas, també han confirmat el traspàs. D'aquesta manera s'acaba el culebron més comentat del mercat de fitxatges d'aquest estiu. Bale es presentarà oficialment aquest dilluns a les 13.00 a la seu blanca. Mentre, Kaká marxa per la porta del darrere i se'n va cedit al Milan

Actualitzat
El futbolista gal·lès Gareth Bale ja pertany al Reial Madrid, segons ha confirmat el mateix club a través de la seva web. Tant el club de procedència del jugador, el Tottenham Hotspur, com el seu entrenador, André Villas-Boas, també han confirmat el traspàs. D'aquesta manera s'acaba el culebron més comentat del mercat de fitxatges d'aquest estiu. Bale es presentarà oficialment aquest dilluns a les 13.00 a la seu blanca.

El Reial Madrid es reserva, probablement fins al moment de la presentació, la durada del nou contracte i el cost de l'operació, que en l'última setmana ha oscil·lat, segons les versions afins al club blanc --que el situen en els 91 milions d'euros-- o les que han arribat d'Anglaterra --que parlen de 86 milions de lliures (prop de 101 milions d'euros).

Gareth Bale, amb 24 anys, s'ha destacat com un dels jugadors més determinants de la Premier League, de la qual va ser designat el millor jugador la temporada passada. En la seva última campanya a Londres, va marcar 26 gols en 44 partits.

El gal·lès és un jugador que basa una part important del seu joc en un físic molt potent. Havent començat a jugar com a lateral al Southampton (2005), s'ha anat revelant com una peça de gran polivalència, que pot jugar en pràcticament totes les línies, amb predilecció per les bandes, i que té una facilitat golejadora innata.

 
Anar al contingut