Raikkonen pot retrobar el color vermell (foto: Reuters)
Fòrmula 1

Räikkönen dirà si va a Ferrari en les pròximes 48 hores

Fonts pròximes a Kimi Räikkönen han confirmat aquest dilluns que el pilot finlandès anunciarà en les pròximes hores que l'equip Lotus encara no ha pogut obtenir la seva renovació de cara a la pròxima temporada, i tot sembla indicar que serà anunciat a Ferrari com a nou company de Fernando Alonso en substitució de Felipe Massa. El pilot brasiler i Nico Hulkenberg són, per la seva banda, candidats a substituir Räikkönen a l'equip Lotus.

Actualitzat
Fonts properes a Kimi Räikkönen han confirmat aquest dilluns que el pilot finlandès anunciarà en les pròximes hores. L'equip Lotus encara no ha pogut obtenir la seva renovació de cara a la pròxima temporada i tot sembla indicar que serà anunciat a Ferrari com a nou company de Fernando Alonso en substitució de Felipe Massa. El pilot brasiler i Nico Hulkenberg son per la seva banda candidats a substituir Räikkönen a l'equip Lotus.

La notícia coincideix amb les declaracions que va fer a TV3 el president de Ferrari Luca di Montezemolo a Monza, que va dir que dimecres és reuniria amb el director de l'equip Stefano Domenicalli per decidir el futur de Felipe Massa. En el circuit italià es donava per fet que Kimi Räikkönen havia signat un acord amb la "scuderia" italiana, de la que va marxar, precisament per donar pas a Fernando Alonso, quan Felipe Massa, amb contracte, no podia deixar l'equip. La temporada anterior, fent equip amb el pilot brasiler, Räikkönenva obtenir l'ultim tìtol Mundial de Ferrari.

De confirmar se aquesta notícia l'equip Lotus es quedarà sense pilot punter, i tot apunta a què Nico Hulkenberg i fins i tot el mateix Felipe Massa podrien passar a ocupar aquest lloc. El pilot alemany, actualment a Sauber, va obtenir un magnific cinquè lloc en el Gran Premi d'Itàlia d'aquest cap de setmana. Felipe Massa, per la seva banda, ja havia estat negociant la seva entrada a Lotus-Renault anys enrere.
Anar al contingut