Madrid

Botella diu que Madrid no ha d'optar als Jocs Olímpics del 2024

Pocs dies després que la candidatura madrilenya als Jocs Olímpics del 2020 quedés descartada ja a la primera votació, l'alcaldessa de Madrid ha dit que la carrera olímpica ja ens ha proporcionat tots els beneficis que en podíem esperar per als propers anys.

RedaccióActualitzat
Pocs dies després que la candidatura madrilenya als Jocs Olímpics del 2020 quedés descartada ja a la primera votació, l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, ha comunicat al rei que Madrid no ha d'optar a la celebració dels Jocs del 2024. En un esmorzar informatiu, Botella ha admès: "Crec que en aquests moments la carrera olímpica ja ens ha proporcionat tots els beneficis que en podíem esperar per als propers anys. Per tant, crec que Madrid no ha de buscar la celebració dels Jocs de l'any 2024".

Botella, però, ha dit que cap projecte del "somni olímpic" quedarà pendent, com La Peineta i el Centre Aquàtic.

Ara bé, ha manifestat que un "un país que castiga a qui ho intenta és un país sense iniciativa" i Madrid és "una ciutat que no organitzarà els Jocs (2020), però res més". En la mateixa línia, ha assegurat que les expectatives que es van crear al voltant de la candidatura madrilenya tenien un "fonament raonable" i "no van ser la invenció de ningú".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut