Hoquei patins

Les noies de l'Igualada HC s'escindeixen del club per poder continuar a l'OK Lliga i publiquen un vídeo nues per captar recursos

Les noies de l'Igualada HC es resisteixen a baixar dues categories, tal com els va plantejar el club per problemes econòmics. És per això que han creat un club nou. Han reunit els 3.500 euros que els costa inscriure's a l'OK Lliga i ara hauran de veure com reuneixen més diners per fer front a les despeses de la temporada. De moment, han publicat un vídeo que no deixa indiferent per fer arribar a la gent la situació que estan passant.

Actualitzat
Aquestes noies fins ara jugaven a hoquei patins amb l'Igualada a la màxima categoria. Han guanyat campionats. Però el club, per problemes econòmics, només els oferia jugar dues categories per sota. Ara han elaborat un vídeo per denunciar la seva situació i obtenir recursos que els permetin continuar a l'OK Lliga en un club propi.

Es calcen els patins, però encara no saben si podran jugar en l'OK Lliga. Jugaven amb l'Igualada. Però es van quedar sense patrocinador i el club els va proposar baixar dues categories per poder fer front al pressupost. No ho van acceptar, i han decidit recuperar un club femení que havien creat anys enrere abans d'entrar a l'Igualada Hoquei Club, entitat bàsicament masculina. De moment, s'entrenen després dels homes. A vegades també comparteixen pista amb l'equip femení del Noia. Quan comencen els exercicis, s'apaguen la meitat dels focus del pavelló municipal. Tot plegat les fa sentir discriminades.

Apuntades a l'OK Lliga

De moment, han pogut pagar els 3.500 euros que costa la inscripció a l'OK Lliga. Però necessiten més diners per fer front a la temporada, tot i que cap jugadora cobra ni cinc.


Per cridar l'atenció, les jugadores han penjat a la xarxa un vídeo on apareixen despullades. Així és com se senten. I així esperen recaptar fons per al seu projecte i evitar la desaparició d'un club que ha guanyat set campionats d'Espanya i vuit de Catalunya. 



 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut